· 

Zomer kleding voor de kinderen | jongens shirts

Wie houd er niet van de zomer?, nietwaar? Wij bedoelen, wie niet?

 

Kinderen rennen rond in de zon, lachen, vallen, staan ook weer op, fietsen rond.. alles kan. En dat ze passend moeten zijn voor zoveel plezier. Hier is een verzameling van een paar dingen die we willen vestigen op Stylonic voor tijdens de zomer kinderkleding:

 

Wassen gaat makelijk en je ontvangt 50% korting op sommige shirts (door de lockdown hebben we ook een kortingscode voor gratis verzending) Als je naar alle kleuren kijkt, van helderdere tinten tot meer neutrale, zal je sommige kleuren van bijoorbeeld jongens shirts super leuk vinden. natuurlijk moet de juiste merk er ook tussen zitten De fabelachtig heldere en trendy prints die we laten zien, zoals die met een tijger erop, is een perfect materiaal voor kinderen en elk van deze prints zal een interessant verhaal voor hem zijn. Wij bieden natuurlijk verschillende Italiaanse en internatonale merken. een korte lijst volgt hier beneden straks.

 

Herken je hoe Stylonic een uniek assortiment kinderkleding en babykleding biedt?

Als je dat niet deed, dan ga je dat na deze blog wel doen. En wat is Timberland kis dan? meeste van jullie kennen deze van de bekende Timberland schoenen. Stylonic bied hier ook bijvoorbeeld de shirt kind aan van deze merk. deze jongens collectie voor de zomer is dus een uitstekende keus. Het zijn voornamelijk t-shirts of korte broeken, die je ook ergens anders zult vinden, maar geloof ons, het is zo anders dan alles wat je tot nu toe hebt gezien. Dat komt vooral omdat wij outlet kinderkleding bieden voor een zeer lage prijs.

 

Als je bijvoorbeeld voor de zomer een broek zoekt voor uw kind, kun je het niet verkeerd doen met een korte broek of bermuda. Je kunt het dragen over een jongens shirt (of een T-shirt met lange mouwen tegen een redelijke prijs van Stylonic). Je hebt nog steeds een mooi uitziende kleine zoon in de zomer die net zo klein maar gezelliger en comfortabeler is in zijn kinderkleding.

 

 

Zwemkleding en kortebroeken

 

Shorts, zwemkleding, jeans, joggingbroeken, er is iets voor elke gelegenheid bij ons in huis. Een kind houdt van jeans en zal het voor altijd daarom ook dragen. Daarom geven we de voorkeur aan een degelijke multipack (meerdere jeans, joggers of broekjes tegelijk kopen) van verschillende kleuren of misschien wel merken. Bij de aankoop van korte broeken of zwemkleding bieden we ook jongensbroeken die zo comfortabel en gemakkelijk te wassen zijn. Onze klanten houden vooral van de denim-effecten. De meeste van deze bodems zouden perfect zijn met lichte of meer pastelkleurige zomer shirt.

 

Zoals beloofd zouden wij hieronder een ook lijstje sturen van bekende merken die wij op onze webshop aanbieden:

 

- Alviero Martini

Armani junior

- Cesare Paciotti

- Diadora

- Diesel

- Fred Mello

- Gaudi

- Harmont & Blaine

- Hugo Boss

- Il Gufo

- Iceberg

- John Galliano

- Karl Lagerfeld

- Kids Company

- Manuel Ritz

- Msgm

- Pyrex

- Peuterey

- Sergio Taccchini

- Sundek

- Trussardi

Al deze merken hebben wij grondig gecheckt voordat wij besloten hebben om deze in ons assortiment op te nemen. Wij zijn dus ook trots om deze kinderkleding merken te mogen presenteren.

Heeft u nog steeds moeite met het kiezen van de juiste kleding voor uw kind? maakt u zich nergens zorgen over, wij hebben een livechat onze collega's hebben meer dan 7 jaar ervaring in het verkoop van kinder en babykleding maar ook met matchen! Dus stel dat u advies nodig heeft neem dan gerust contact op via de livechat en wij reageren binnen 24 uur.

en by the way, voor gratis verzending boven de €100 heb ik hier nog een coupon voor u ;) Gebruik GRATISVERZENDING100 bij het bestellen.

Jongens shirts
Jongens shirts
Timberland kids
Timberland kids

Reactie schrijven

Commentaren: 0