· 

Het verhaal van Armani junior en het vieren van zijn 40 jarige bestaan

Als u op zoek bent naar een perfect cadeau tijdens de koude maanden van het jaar, dan is een kinderjas van kinderen de juiste keuze. Deze mooie en warme winter kledingstukken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. In feite kun je jezelf een mooie winterjas voor je kind krijgen en combineren met een leuke armani junior t-shirt dat hem niet alleen stijlvol en mooi uitziet, maar het zou ook een ideaal geschenk zijn voor het komende kerstseizoen. Dus waar wacht je op? Blader door de blogs op het internet om de beste aanbiedingen voor babypakken of winterjassen te vinden. Je kunt zelfs een budget zetten zodat je niet te veel moet doorbrengen op de babywinterjas.

 

Babywinterjassen of babypakjes zijn te vinden in veel verschillende ontwerpen en kleuren, en ze worden in verschillende maten daadwerkelijk vervaardigd. Je vindt schattige kleine Marc Jacks, gebreide jumpers, velours truien, geruite stoffen, geruite worpen, geruite jassen met kappen, evenals wollen jassen en truien. Sommige van deze winterjassen komen met borduurwerk terwijl anderen eenvoudig zijn. Veel ouders kiezen voor winterjassen of babypakjes van Armani junior die duidelijk te zien zijn, zodat hun kinderen ze al vele jaren als aandenken kunnen gebruiken. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, waaronder grijs, bruin, blauw, zwart, room, rood, roze, geel, oranje, groen, wit, zilver en zelfs naakte kleuren.

 

Ter gelegenheid van de viering van zijn 40 jaar activiteit in de wereld van high fashion, vierde Giorgio Armani zijn carrière door een eerbetoon te wijden aan zijn leven als ontwerper en herinnerde hij aan de successen en alles wat zijn collecties onvergetelijk maakte.

 

Een eerbetoon, zoals het motto waar het media-mode om draait, dat 39 weken lang alle sleutelelementen van de essentie van Armani junior één voor één heeft verheven. Wat onze aandacht trok is de eenvoud en delicatesse van het motto "een eerbetonen aan de jeugd": een viering van het verleden mode maar tegelijkertijd een toewijding aan alle kinderen, de creatieve geesten die onze toekomst zullen vormgeven.

 

De Armani Junior-lijn, gelanceerd in 1981, bevat tegenwoordig hippe, verfijnde en zeer luxe kleding voor kinderen en baby's. Een uitgebreide collectie, veelzijdig en altijd luxe voor miniatuurheren en -meisjes met leuke smaken. Al bijna veertig jaar toont Giorgio Armani, trouw aan zijn esthetische visie op elegantie, in zijn collecties een speciale aandacht en gevoeligheid voor hun wereld.

 

Armani junior is tegenwoordig te verkrijgen in meerdere webshops die Nederland heeft. Een van deze leukste webshops Stylonic.nl biedt leuke Armani kinderkleding aan als outlet. Hier kun je dus kwaliteit shoppen voor de beste prijs.

 

Armani Fashion Week

 

De stijl van Armani kan enorm verschillen. De volwassenen lijn wordt als innovatief beschouwd omdat het exclusieve naaipatronen produceert. Nu In combinatie met de luxe en hoogwaardige materialen wordt Armani kinderkleding beschouwd als een pionier in de mode. De mooie looks blijven vaak wat stoer en worden soms door andere mensen als saai omschreven. De kleuren van de kleding en accessoires zijn meestal standaard, Armani kinderkleding wordt zelf beschouwd als de uitvinder van de kleur ''greige'', een mengeling van grijs en beige. Kenmerkend voor de meisjes collecties is het veelvuldig gebruik van blazers en broekpakken, die indruk maken met hun uitstralende look. Toch begon Armani ooit met de herencollectie. Tegenwoordig hebben zowel heren als damescollecties de stoere uitstraling die modern maar altijd elegant en klassiek is.

 

Armani kinder-baby collectie

 

Armani is tegenwoordig een van 's werelds meest internationaal bekende merken en werd natuurlijk opgericht door Giorgio Armani, een Italiaanse modeontwerper die vooral bekend staat om zijn volwassenen kleding en om zijn strakke maatlijnen. De kinder en baby collecties van Armani hebben een duidelijk sportieve lijn die twee keer per jaar voor zowel jongens als meisjes komt. De baby collectie heeft van leuke Armani baby outlet voor de kleintje. Deze verschillende collecties worden aangeboden bij de bekende webshop van Stylonic.

 

Armani junior's  visie op kinder- en tienermode valt tegenwoordig erg op door zijn extreme elegantie en verfijning van stijl, die meer dan geschikt is voor formele gelegenheden zoals feesten en evenementen maar natuurlijk ook scholen. Denk hierbij aan een schoolgala of een leuke baby feest:)

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0